Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Cart is empty

SOPHOS / Catalog

Sophos-uutiset 24.8.2018:

Uusi Sophos Intercept X for Server vie palvelimien suojauksen uudelle tasolle
Intercept X vei päätelaitteiden suojauksen aivan uudelle tasolle ja Intercept X for Server tekee nyt saman palvelimien suojaukselle! Intercept X for Server on nyt saatavilla ja tilattavissa F9:ltä.

Lue lisää tuotteesta oheisesta linkistä. Sophos Partnereilla on myös mahdollisuus katsoa oheinen webinaaritalennus tuotteesta. 
 
Uusi Sophos Email Advanced suojaa sähköpostit
Sophos Email Advancedilla suojaat minkä tahansa sähköpostipalvelun. Tuote integroituu saumattomasti mm. Microsoft Office 365, Google G Suite, on-premise Exchange 2003+ ja moneen muuhun sähköpostipalveluun. Tuote tarjoaa mm. Active Threat Protection with Sandboxing, Time-of-click advanced URL protection, DKIM ja DMARC toiminnot.

Lue lisää tuotteesta oheisesta linkistä
 
Sophos visionäärinä Gartnerin ensimmäisessä UEM Magic Quadrant-raportissa
Ensimmäinen Unified Endpoint Management (UEM) Gartner Magic Quadrant-raportti on julkaistu ja Sophos sijoittui raportissa visionääri-kategoriaan Sophos Mobile-tuotteella. Seuraavaan Sophos Mobile 8.5 versioon on tulossa vielä entistäkin enemmän lisää UEM-toiminnallisuuksia. 

Lue lisää tuotteesta oheisesta linkistä
 
Aikaisemmin Central Server Protection Standard-nimellä ollut tuote on nykyään nimeltään Central Server Protection. Aikaisemmin Central Server Protection Advanced on saanut lisää uusia ominaisuuksia ja on samalla vaihtanut nimeään Intercept X Advanced for Serveriksi. 

F9:n Sophos-tuotehaku ja tuotenimet on päivitetty uusien nimeämistapojen mukaisiksi.
 
Sophos Central-tuotteissa nimimuutoksia
Sophos Central-tuotteissa on tehty nimimuutoksia. Aikaisemmin Central Endpoint Advanced-nimellä ollut tuote on nykyään nimeltään Central Endpoint Protection. Aikaisemmin Central Endpoint Standard-nimellä olleen tuotteen myynti on lopetettu ja olemassa olevat asiakkaat migroidaan Central Endpoint Protection-tuotteisiin (Ei koske MSP-lisenssimallia). 
 
Uusi Sophos Central How-To: Getting started with Intercept X and Endpoint Advanced-video on julkaistu
Sophos on julkaissut mielenkiintoisen lyhyen videon auttamaan uusia asiakkaita pääsemään alkuun Endpoint ja Intercept X policyjen kanssa Sophos Centralissa. Video antaa myös hyvän kuvan kiinnostuneilla asiakkaille Sophos Centralin, Endpointin ja Intercept X:n vahvuuksista.

Katso video oheista linkistä.
The search did not give any results. Try again with fewer or shorter search words.