Oppimisen teknologian verkkokauppa 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Ostoskorisi on tyhjä

Uutiset

15.09.2018    |    SETT-messuilla ensi kosketus uuteen verkkokauppaan
Ilonan uusi verkkokauppa esiteltiin opetusteknologian SETT-messujen yhteydessä Helsingissä 13-14.9.
Uusi Maker-osasto runsaine valikoimineen herättä tietty kiinnostusta. Uusina tuoteperheinä valikoimissamme ovat Littlebits- ja Makeblock -tuoteperheet. Nämä molemmat ovat myös saaneet Kokoan sertifioinnin, eli että ne ovat peilattu OPS:mme kanssa hyviksi.

Uusia tuotteita ja tuoteperheitä tulee varmasti lisää, joten muista vierailla.

Toivomme, että te asiakkaat autatte meitä jakamaan tietoa ja kokemuksia - lähettäkää meille kuvia, blogeja ja linkkejä siitä, mitä olette tehneet eri tuotteilla. Niistä on apua toisille opetusalan ihmisille, kun he pohtivat omia hankintojaan.

Tärkeää verkkokaupan toiminnallisuudelle on myös se, että sen taustalla on toimivat logistiikkaketjut. Verkkokauppamme on integroitu usean tukkurin järjestelmiin, jotta saamme ajantaista saatavuus- ja tuotetietoa. Ja toimitukset suoraan tukkureiden varastosta teille asiakkaille.

31.07.2018    |    Ilona SparFun-tuotteiden maahantuojaksi
Ilona IT on hakeutunut SparkFun-tuotteiden maahantuojaksi. Primääristi meitä kiinnostaa heidän tuotteet, joilla laajennetaan BBC micro:bit -laitteiden käyttöää. Esimerkeiksi SparkFun climate:kit on erinomainen tuote jokaiseen suomalaiseen kouluun. Toki myös micro:arcade-peliohjain on mielenkiintoinen. Mutta kaikille tiedoksi, että teknisesti saamme kaikkia SparkFunin tuotteita toimitettua, kun tarve niin on. Ilona huolehtii tullikustannukset, takuuvelvollisuudet ja rahdit, siksi meidän hinnat ovat SparkFunin US-dollarihintoja hiukan kalliimmat.
Lisätietoja: Risto Korhonen, risto [at] ilonait.fi, 040-5057655
24.07.2018    |    Ilonan oppimisen teknologian verkkokauppa avattu
Ilona on avannut uuden "oppimisen teknologian verkkokaupan". Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman eri valmistajien IT-tuotteita, mutta tänne kokoamme myös kaikki Ilonan erityistuotteet, joita edustamme ja suosittelemme. Osa tuotteista on Ilonan omaa maahantuontia.

Verkkokauppaan tuomme lisää tuote- ja käyttövinkkejä, jolloin saatte täältä enemmän apuja ja hyötyä, kun käytätte teknologiaa opetuksessa.
Mikäli mielessäsi on jokin tuote tai palvelu, jota ei vielä löydy verkkokaupasta, ota rohkeasti yhteyttä:

Risto Korhonen
040-5057655
risto [at] ilonait.fi
Tai lähetä viesti verkkokaupan yhteydenottolomakkeella.