Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Learning technology online store 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Cart is empty

AV1 AV1-robotti etäopetuksen järjestämiseen ja yksinäisyyden poistamiseen

Frontpage / Maker / AV1-robot / AV1 AV1-robotti etäopetuksen järjestämiseen ja yksinäisyyden poistamiseen
AV1 AV1-robotti etäopetuksen järjestämiseen ja yksinäisyyden poistamiseen (Av-1)
AV1 AV1-robotti etäopetuksen järjestämiseen ja yksinäisyyden poistamiseen (Av-1)
AV1 AV1-robotti etäopetuksen järjestämiseen ja yksinäisyyden poistamiseen (Av-1)
AV1 AV1-robotti etäopetuksen järjestämiseen ja yksinäisyyden poistamiseen (Av-1)

AV1 AV1-robotti etäopetuksen järjestämiseen ja yksinäisyyden poistamiseen

SKU:
Av-1

Norjalainen robottivalmistaja "No Isolation" on omistautunut yksinäisyyden vähentämiseen luomalla ratkaisuja, jotka yhdistävät ihmisiä. AV1 on etäläsnäolon varmistava telepresence-robotti, jonka tarkoituksena on auttaa pitkäaikaisesta sairaudesta kärsiviä lapsia ja nuoria pitämään yhteyksiä luokkahuoneeseen ja kavereihinsa.
3 098,95 €
3 842,70 € incl. sales tax
In stock 5
Description


AV1-etäopetusrobotti

AV1 hyödyntää kotelon sisään rakennettua mikrofonia, kaiutinta ja kameraa, jotta käyttäjät voivat kommunikoida suoraa videokuvaa välittävän live-streaming -tekniikan avulla. Laite muodostaa yhteyden sovelluksella, joka on saatavilla matkapuhelimille ja tablet-laitteille.

Kotelossa on myös kaksi moottoria, joiden ansiosta laite voi pyöriä 360 astetta mahdollisimman hyvien kuulo- ja puheyhteyksien varmistamiseksi.

Jotta oppilas saisi paremman yhteyden ikätovereihinsa, AV1 toimii sekä WiFi:n että 4G:n avulla, jolloin koulukaverit voivat ottaa robotin mukaan vaikka ulos välitunneilla.

Kovan ulkokuorensa, 8 tunnin akunkestonsa ja 900g:n kokonaispainonsa ansiosta AV1on helposti nosteltavissa ja liikuteltavissa sekä sisä- että ulkotiloissa. AV1 suoratoistaa ääntä kaksisuuntaisesti, mutta videota vain yksisuuntaisesti. AV1:tä kehittäessään perustajat huomasivat, että kotona olevat lapset kokivat usein epämiellyttäväksi olla nähtävissä luokkahuoneessa. Käyttämällä yksisuuntaista videota he voivat jäädä sänkyyn, ehkä pimeässäkin huoneessa, vailla huolta näkymisestään näytöllä.

  • AV1-etäopetusrobotti, hankintahinta 3099,-, sisältää 3kk käyttölisenssin Alv 0% (leasing-rahoituksella n. 93,-/kk/36kk)

Laitteen hankintahinnassa on mukana 3kk lisenssi. Lapsen sairastuminen yllättää kaikki - lapsen lisäksi hänen vanhempansa ja koulun opetushenkilökunnan. AV1-etäopetusrobotti on suunniteltu helposti ja nopeasti käyttöönotsettavaksi. Laitteen mukana tulee heti 3kk käyttölisenssi. Mikäli lapsi jo tervehtyy tuona aikana, voidaan uusi käyttölisenssi hankkia silloin, kun sitä tarvitaan. Laite voidaan varustaa myös pidempiaikaisella lisenssillä.

  • 1kk lisenssi 79,-

  • 3kk lisenssi 209,-

  • 6kk lisenssi 399,.-

  • 9kk lisenssi 579,-

  • 12kk lisenssi 769,-

Lisätietoja: Risto Korhonen, risto@ilonait.fi, 040-505 7655


We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.