Oppimisen teknologian verkkokauppa 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Ostoskorisi on tyhjä

Catchbox Plus -heitettävä valkoinen mikrofoni, mukana 2 lähetintä ja 2 langatonta akkulaturia. Edu-hinta

Etusivu / Audio laitteet / Catchbox Plus -heitettävä valkoinen mikrofoni, mukana 2 lähetintä ja 2 langatonta akkulaturia. Edu-hinta
Tuotetta ei enää löydy tietokannastamme. Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä.
Catchbox Plus -heitettävä valkoinen mikrofoni,  mukana 2 lähetintä ja 2 langatonta akkulaturia. Edu-hinta (PLUS2_STDC_2WCH_W_Edu)

Tuotekoodi:
PLUS2_STDC_2WCH_W_Edu

Catchbox Plus2 on täydellinen langaton mikrofoni -ratkaisu, joka toimii laajemmalla käyttöalueella. Catchbox Plussassa on vakiona 2 lähetintä ja 2 langatonta latauslaitetta. Paketissa on yksi vaihdettava suoja, jonka värin voit valita viidestä eri väristä. Voit myös teettää oman räätälöidyn värisen omilla logoillasi. Hinta oppilaitoksille. Catchbox Cover on lisätuote, jonka voit tilata saadaksesi vaihtelua mikrofonin käyttöön. *** Toimitusaika n 1 viikko.
Kuvaus

Tuotekuvaus


Teemme kaiken varmistaaksemme, että tämä sivusto sisältää vain virheetöntä ja oikeaa tietoa. Tuotevalikoiman muuttuessa ja kasvaessa jatkuvasti, emme kuitenkaan voi taata tietojen oikeellisuutta ja täydellisyyttä. Tuotekuvat ovat suuntaa-antavia eivätkä välttämättä sisällä tuotteiden ominaisuuksien täydellistä kuvausta. Epäselvissä tilanteissa lähetä sähköpostia myyntiin ( kauppa@ilonait.fi ) tai etusivun viesti-työkalulla ennen tuotteen tilaamista.