Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Learning technology online store 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Cart is empty

CRICUT Everyday Iron-On 30x60cm (Silver)

Frontpage Maker CriCut CRICUT Everyday Iron-On 30x60cm (Silver)
This product is no longer in our database. Please contact us if you need help to find a replacement product.
CRICUT Everyday Iron-On 30x60cm (Silver) (2007695)

CRICUT Everyday Iron-On 30x60cm (Silver)

SKU:
2007695
EAN:
0093573972362

1 rulla 30,5 cm x 61 cm. Tuottaa erinomaisia tuloksia useimpiin materiaaleihin ja projekteihin. Kestää yli 50 pesua.* Leikkuujälki on kaunista, ja ylimääräiset palat irtoavat helposti. Voit käyttää jopa kolmea väriä tehdäksesi erottuvia kuvioita ja projekteja.
  • Product Print Media
Description

Kestää yli 50 pesua.* Everyday Iron-On -materiaalilla on StrongBond™-takuu, ja se tarttuu uskomattoman hyvin useimpiin pohjamateriaaleihin, mukaan lukien puuhun. Cricut-laitteella on helppo leikata materiaalista monimutkaisiakin muotoja ja irrottaa siitä ylimääräiset palat virheetöntä painatusta varten. Painata ajatuksia herättävä lainaus t-paitaan, suunnittele lämminhenkisiä koristeita kotiin, somista asusteita ainutlaatuisilla kuvioilla ja luo käsintehtyjä lahjoja, jotka tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Voit tehdä joko yksivärisiä kuvioita ja projekteja tai käyttää jopa kolmea värikerrosta. Sopii käytettäväksi kaikissa Cricut®-leikkuulaitteissa. Käytä Cricut EasyPress® -laitetta, kun haluat virheettömiä silitettäviä painatuksia. Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös tavallista silitysrautaa. Hoito-ohjeet Odota 24 tuntia, ennen kuin peset painatuksen jälkeen. Pese ja rumpukuivaa nurinpäin käännettynä. Ei saa valkaista. Silitä tarvittaessa vain vaatteen nurjalta puolelta.

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.