Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Learning technology online store 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Cart is empty

CRICUT Explore/Maker Multi-Size Pen Set 5-pack (Black)

Frontpage Maker CriCut CRICUT Explore/Maker Multi-Size Pen Set 5-pack (Black)
This product is no longer in our database. Please contact us if you need help to find a replacement product.
CRICUT Explore/ Maker Multi-Size Pen Set 5-pack (Black) (2002948)

CRICUT Explore/Maker Multi-Size Pen Set 5-pack (Black)

SKU:
2002948
EAN:
0093573069376

Lisää erityinen silaus teksti- tai kuvaprojekteihin. Ihanteellisia tapahtumakutsujen ja syntymäpäiväkoristeiden valmistamiseen tai käsinkirjoitetun viestin lisäämiseen mihin tahansa projektiin. Sopivat käytettäviksi kaikissa Cricut Explore®- ja Cricut Maker® -tuoteperheiden laitteissa (Cricut Explore® One vaatii sovittimen, joka myydään erikseen). Kynät ovat vesipohjaisia, hapottomia, myrkyttömiä ja standardin ASTM D-4236 mukaisia, ja niiden jälki on pysyvä kuivumisen jälkeen.
Description

Musta on aina rohkeaa sekä tyylikästä ja sopii yhteen kaiken kanssa. Valitse projektiisi juuri sopiva kirjoitusväline monenlaisista vaihtoehdoista. Tarjolla on muun muassa kimallegeeliä, huopakyniä ja kalligrafiakärkiä. Kirjoita virheettömiä viestejä tai lauseita ja piirrä monimutkaisia kuvioita yhdellä napsautuksella. Lisää niitä vaikka kortteihin, paperiluomuksiin ja koristeisiin tai piirrä täydellisiä kuvioita ja ihastuttavia värityssivuja. Ne sopivat myös täydellisesti bile- ja juhlakutsuihin. Sopivat käytettäviksi Cricut Explore- ja Cricut Maker -tuoteperheiden leikkureissa (Cricut Explore One vaatii sovittimen, joka myydään erikseen).

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.