Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Learning technology online store 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Cart is empty

CRICUT Explore

This product is no longer in our database. Please contact us if you need help to find a replacement product.
CRICUT Explore (2002530)

CRICUT Explore

SKU:
2002530
EAN:
0093573635076

Käytetään mustesuihkutulostimien ja Cricut Explore® -laitteen Tulosta ja leikkaa -ominaisuuden kanssa. Valitse mukautettu asetus "Tulostettava tarrapaperi", kun haluat että kone leikkaa tarrapaperin läpi ja jättää taustapinnan ehjäksi. Silloin kiinnittäminen on helppoa. Tulostettava tarrapaperi liimautuu hyvin useimpiin pintoihin, eikä sitä voi siirtää. Pidä tulostetut kuvat kuivina, jotta ne säilyisivät pitkään. Käytä tulostimesi ohjelmistoa värien kalibrointiin ennen tulostusta saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen.
  • Type Paper / Hobby
Description

Tee värikkäitä tee-se-itse-tarroja Cricut®- tulostettavalla tarrapaperilla. Tulosta ja leikkaa -ominaisuus tarjoaa loputtomasti värivaihtoehtoja, kun käytät kotitulostinta ja Cricut Explore® -konettasi tulostaaksesi lähes minkä tahansa kuvan ja leikataksesi sen siististi ja tarkasti. Saksia ei tarvita! Cricut®-kuvakirjastossa on yli 100 000 tulostettavaa ja leikattavaa kuvaa, ja automaattisen värinsovituksen ansiosta projektistasi ei koskaan tarvitse leikata ylimääräistä valkoista tilaa. Huom. Saat parhaat tulokset poistamalla kaikki paperit tulostimen lokerosta ja lisäämällä tulostimeen sitten yhden tarrapaperiarkin kerrallaan.

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.