Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Learning technology online store 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Cart is empty

CRICUT Foil Iron-On 30x60cm (Chrome)

Frontpage Maker CriCut CRICUT Foil Iron-On 30x60cm (Chrome)
This product is no longer in our database. Please contact us if you need help to find a replacement product.
CRICUT Foil Iron-On 30x60cm (Chrome) (2007647)

CRICUT Foil Iron-On 30x60cm (Chrome)

SKU:
2007647
EAN:
0093573445248

1 rulla 30,5 cm x 61 cm. Tarttuu helposti useimpiin materiaaleihin ja tuottaa kiiltävän painatuksen. Ihanteellinen trendikkääseen koristeluun, yksilöllisen muodin ja asusteiden valmistamiseen ja mihin tahansa, missä tarvitaan loistokasta näyttävyyttä. Leikkuujäljestä tulee kaunis, ja ylimääräiset palat irtoavat helposti.
  • Product Print Media
Description

Anna kimaltaa! Cricut-laitteella on helppo leikata materiaalista monimutkaisiakin muotoja ja irrottaa siitä ylimääräiset palat virheetöntä painatusta varten. Luo juuri omanlaistasi muotia ja piristä juhlien ja kodin koristelua. Tästä lämpösiirtomateriaalista voit helposti leikata ja painaa hauskoja ja heijastavia muotoja, logoja ja lausahduksia. Voit tehdä sisustuksesta näyttävän lisäämällä kiiltoa tyynyihin, peittoihin, korien vuorikankaisiin ja seinätekstiileihin, ja se on vasta alkua. Sopii käytettäväksi kaikissa Cricut®-leikkuulaitteissa. Käytä Cricut EasyPress® -laitetta, kun haluat virheettömiä silitettäviä painatuksia. Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös tavallista silitysrautaa. Hoito-ohjeet Käytä vain esipestyihin ja täysin kuiviin materiaaleihin. Odota 24 tuntia painatuksen jälkeen, ennen kuin peset luomuksesi.Pese käsin nurinpäin käännettynä kylmässä vedessä ja ripusta kuivumaan. Ei saa valkaista. Silitä tarvittaessa vain vaatteen nurjalta puolelta.

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.