Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Learning technology online store 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Cart is empty

CRICUT Glitter Iron-On 30x30cm 3-sheet Sampler (Glam Squad)

Frontpage Maker CriCut CRICUT Glitter Iron-On 30x30cm 3-sheet Sampler (Glam Squad)
This product is no longer in our database. Please contact us if you need help to find a replacement product.
CRICUT Glitter Iron-On 30x30cm 3-sheet Sampler (Glam Squad) (2004501)

CRICUT Glitter Iron-On 30x30cm 3-sheet Sampler (Glam Squad)

SKU:
2004501
EAN:
0093573496417

3 arkkia, 30,5 x 30,5 cm, väreinä monivärinen, jadenvihreä ja kirsikanpunainen. Tarttuu helposti useimpiin materiaaleihin ja tuottaa upean kimaltavan painatuksen. Kimalletta sisältävät värisävyt lisäävat kaikenlaisiin projekteihin iloa, eloisuutta tai 70-luvun ilmettä. Kestää yli 50 pesua.*
  • Product Print Media
Description

Varo: tämä hohdokas värikolmikko tuo lisäenergiaa ja asennetta kaikkiin silitettäviin projekteihin. Tämä ei ole tavallinen lämpösiirtomateriaali. Se kestää yli 50 pesua*, ja sen upea hohto ja kiilto vetävät kaikki katseet puoleensa. Muokkaa t-paita, keittiöpyyhe tai laukku yksilölliseksi. Koristele mekko. Somista tyyny tai tuunaa kangaskassi. Sisältää ohjeet. Sopii käytettäväksi kaikissa Cricut-leikkuulaitteissa. Käytä Cricut EasyPress® -laitetta, kun haluat virheettömiä silitettäviä painatuksia. Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös tavallista silitysrautaa. Hoito-ohjeet Odota 24 tuntia, ennen kuin peset painatuksen jälkeen. Pese ja rumpukuivaa nurinpäin käännettynä. Ei saa valkaista. Silitä tarvittaessa vain vaatteen nurjalta puolelta.

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.