Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Learning technology online store 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Cart is empty

CRICUT Infusible Ink Transfer Sheets 2-pack (Buffalo Check)

Frontpage Printing Printer Acc. CRICUT Infusible Ink Transfer Sheets 2-pack (Buffalo Check)
This product is no longer in our database. Please contact us if you need help to find a replacement product.
CRICUT Infusible Ink Transfer Sheets 2-pack (Buffalo Check) (2006778)

CRICUT Infusible Ink Transfer Sheets 2-pack (Buffalo Check)

SKU:
2006778
EAN:
0093573575143

2 Infusible Ink™ -siirtoarkkia, 30,5 cm x 30,5 cm. Tuottavat upeita, värikkäitä, ammattitasoisia ja kestäviä lämpösiirtokuvia. Vaativat Infusible Ink -yhteensopivan pohjatuotteen (myydään erikseen) ja Cricut EasyPress® -laitteen tai lämpöpuristimen, jonka saa lämmitettyä 205 °C:seen. Siirretyt kuviot eivät koskaan murene, irtoa, rypisty tai halkeile.
  • Product Ink
Description

Päästä sisäinen metsurisi valloilleen tämän näyttävän kuvion avulla. Näissä leikkuuvalmiissa arkeissa on paljon toisiaan täydentäviä kuvioita, ja niiden avulla voit ensimmäistä kertaa tehdä kotona t-paitoihin ammattitasoisia ja yksilöllisiä siirtokuvia. Käytä niitä Cricut-leikkuulaitteen kanssa ja siirrä Infusible Ink -yhteensopivaan pohjatuotteeseen haluamasi nimi, logo, sisäpiirin vitsi tai lainaus. Nämä mustearkit puhkeavat kirkkaaseen väriloistoon, kun ne siirretään pohjamateriaaliin suuressa lämpötilassa. Kokeile käyttää niitä yhtenäisten värien tai Infusible Ink -sarjan kynillä ja huopakynillä piirrettyjen mallien kanssa. Mikä on Infusible Ink -menetelmä? Infusible Ink -siirto toimii eri tavalla kuin silitettävät siirtokalvot tai vinyylit. Se on menetelmä, jossa kuviosta tulee osa pohjamateriaalia sen sijaan, että se vain liimattaisiin kiinni pohjamateriaaliin. Niillä tehdyt luomukset ovat kirkkaita, kauniita ja tasaisia, eivätkä ne koskaan murene, irtoa, rypisty tai halkeile. Tällaista lämpöpuristussiirtoa et ole vielä tehnyt. Näin se toimii: 1. Valitse pohjatuote. Voit yksilöidä monenlaisista yhteensopivista t-paidoista, lasinalusista ja laukuista mieleisiäsi (myydään erikseen). 2. Valmista haluamasi malli. Leikkaa Infusible Ink -siirtoarkit Cricut-leikkuulaitteella (myydään erikseen). 3. Lämmitä. Siirrä malli Cricut EasyPress -laitteella tai lämpöpuristimella. Infusible Ink -sarjaan kuuluu kynien ja huopakynien lisäksi siirtoarkkeja, joita on saatavilla monipuolisesti yksivärisinä ja kuviollisina. Uusia yhteensopivia Infusible Ink -pohjatuotteita, kuten t-paitoja, laukkuja ja lasinalusia, tulee koko ajan lisää. Huom. arkit ovat valoherkkiä, ja ne vaurioituvat, jos ne joutuvat kosketuksiin minkä tahansa nesteen kanssa. Säilytä niitä pimeässä ja kuivassa paikassa.

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.