Oppimisen teknologian verkkokauppa 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Ostoskorisi on tyhjä

EPSON Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets

Etusivu / Tulostus / Tarvikkeet / EPSON Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets
Tuotetta ei enää löydy tietokannastamme. Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä.
EPSON Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets (C13S400059)

EPSON Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets

Tuotekoodi:
C13S400059
EAN:
8715946645575
  • Tuote Tulosta Materiaali
Kuvaus

Laadukas lopputulos
Teet työsi huolellisesti, joten anna sen näkyä kaksipuolisella, mattapintaisella valkoisella ja 102 g/m²:n painoisella Photo Quality Inkjet Paperilla. Jos tulostaisitkin molemmille puolille, tämä sileä ja hienostunut paperi on suunniteltu tuottamaan erittäin yksityiskohtaisia, värikkäitä ja suuritarkkuuksisia kuvia sekä selkeää ja terävää tekstiä. Voit käyttää sitä muun muassa upeiden uutiskirjeiden, mainoslehtisten, esitteiden ja kotitehtävien tuottamiseen.
Optimoitu Epsonin tulostimia varten
Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa
Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.

Teemme kaiken varmistaaksemme, että tämä sivusto sisältää vain virheetöntä ja oikeaa tietoa. Tuotevalikoiman muuttuessa ja kasvaessa jatkuvasti, emme kuitenkaan voi taata tietojen oikeellisuutta ja täydellisyyttä. Tuotekuvat ovat suuntaa-antavia eivätkä välttämättä sisällä tuotteiden ominaisuuksien täydellistä kuvausta. Epäselvissä tilanteissa lähetä sähköpostia myyntiin ( kauppa@ilonait.fi ) tai etusivun viesti-työkalulla ennen tuotteen tilaamista.