Oppimisen teknologian verkkokauppa 0207 191 510 kauppa@ilonait.fi
Ostoskorisi on tyhjä

LEBA NoteCase Rotterdam iPad

Etusivu / LEBA säilytys / laukku / LEBA NoteCase Rotterdam iPad
Tuotetta ei enää löydy tietokannastamme. Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä.
LEBA NoteCase Rotterdam iPad (NCASE-16IP-NCL-SC)

Tuotekoodi:
NCASE-16IP-NCL-SC

Laukussa ei synkronointiyksikköä. Erinomainen valinta asiakkaille, joilla on keskitetty laitehallinta. Jopa 16 iPadin lataus ja säilytys kerralla. Iskunkestävä laatikko pyörillä (lentolaukkumalli), iPadit pystyasennossa, helppo liittää Tila master-koneelle (kannettava tietokone, suositus Mac), leveät lokerot tabeille. Mahdollistaa vaihtoehtoiset kuoret. Laukut ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä ja niissä on ulosvedettävä kahva ja tukevat pyörät.
Kuvaus

Tuotekuvaus


Uusi design ja paremmat ominaisuudet! Isot tukevat säilytyslokerot välilevyillä sekä parannettu johtojen hallintajärjestelmä. Vahvistettu vaahtomuovi (abs-muovilla)Note Sync lite -latauslaite.


Lataa Leba NoteCase Rotterdamin tuote-esite

Teemme kaiken varmistaaksemme, että tämä sivusto sisältää vain virheetöntä ja oikeaa tietoa. Tuotevalikoiman muuttuessa ja kasvaessa jatkuvasti, emme kuitenkaan voi taata tietojen oikeellisuutta ja täydellisyyttä. Tuotekuvat ovat suuntaa-antavia eivätkä välttämättä sisällä tuotteiden ominaisuuksien täydellistä kuvausta. Epäselvissä tilanteissa lähetä sähköpostia myyntiin ( kauppa@ilonait.fi ) tai etusivun viesti-työkalulla ennen tuotteen tilaamista.