Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Cart is empty

LEBA Tablet kantolaukku, Oranssi

Frontpage LEBA storage Case LEBA Tablet kantolaukku, Oranssi
LEBA Tablet kantolaukku,  Oranssi (NB2-5TAB-ORA)

LEBA Tablet kantolaukku, Oranssi

SKU:
NB2-5TAB-ORA

Kantolaukku tablet-laitteille. Kantolaukulla kuljetat kätevästi ja vaivattomasti mukanasi viisi tablettia. Useita värivaihtoehtoja.
€127,55
€102,86  ex. sales tax
Out of stock
Description

Tuotekuvaus


Erinomainen tapa viedä luokkaan tunnille ryhmäkohtaiset yhteistablettilaitteet.

Leba kantolaukku on pehmeä ja suojaava. Sisälle mahtuu viisi tablettia suojakuorineen. Esimerkiksi iPad Mini -tabletit mahtuvat vaikka Gripcase-suojissaan.

Mikäli iPad Mini -laitteet ovat tilaasäästävissä Tech21-suojissa, niin saat laukkuun mahtumaan niitä yli tusinankin, unohtamatta puhdistuspulloa.


Leba NoteCase -mobiililaukku isomalle määrälle?

Kun haluat hyvän kuljetus- ja säilytysratkaisun, jonka mukana kulkee myös lataus&synkronointijärjestelmä, silloin mobiililaukku tai mobiilivaunu on hyvä ratkaisu. Iso määrä tabletteja on painava kokonaisuus, silloin laukku vetokahvalla ja pyörillä on helppo siirtää tilasta toiseen.

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.