Please wait...
The product was added to the shopping cart. View shopping cart
Cart is empty

LEBA Tablet kantolaukku, Sininen

Frontpage LEBA storage Case LEBA Tablet kantolaukku, Sininen
LEBA Tablet kantolaukku,  Sininen (NB2-5TAB-BLUE)
ALE

LEBA Tablet kantolaukku, Sininen

SKU:
NB2-5TAB-BLUE

Kantolaukku tablet-laitteille. Kantolaukulla kuljetat kätevästi ja vaivattomasti mukanasi viisi tablettia. Useita värivaihtoehtoja – vihreä, keltainen ja punainen nyt muutama edullisesti.
€73,16
€59,00  ex. sales tax
In stock 1
Description

Tuotekuvaus


Erinomainen tapa viedä luokkaan tunnille ryhmäkohtaiset yhteistablettilaitteet.

Leba kantolaukku on pehmeä ja suojaava. Sisälle mahtuu viisi tablettia suojakuorissan. Esimerkiksi iPad Mini -tabletit mahtuvat vaikka Gripcase-suojissaan.

Mikäli iPad Mini -laitteet ovat tilaasäästävissä Tech21-suojissa, niin saat laukkuun mahtumaan niitä yli tusinankin, unohtamatta puhdistuspulloa.


Leba NoteCase -mobiililaukku isomalle määrälle?

Kun haluat hyvän kuljetus- ja säilytysratkaisun, jonka mukana kulkee myös lataus&synkronointijärjestelmä, silloin mobiililaukku tai mobiilivaunu on hyvä ratkaisu. Iso määrä tabletteja on jo myös painava kokonaisuus, silloin laukku vetohavalla ja pyörällä on helppo siirtää tilasta toiseeen.

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. However, as the product range is constantly changing and expanding, we cannot guarantee the accuracy and completeness of the information. Product images are illustrative and do not necessarily contain a complete description of the product features. If in doubt, send an email to sales ( kauppa@ilonait.fi ) or the front page message tool before ordering the product.